Hvad er psykomotorik og afspænding? Få svaret her - Kropoghelhed.dk

Hvad er psykomotorik?

Brian Andersen - Psykomotorisk terapeutPsykomotorisk behandling er en behandlings- og undervisningsteknik, der kan forbedre dit fysiske og psykiske velvære. Fysiske problemer kan opstå efter længere tids belastning, stress eller uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. De kan medføre vedvarende spændinger i musklerne og være årsagen til smerter. Det påvirker ofte humøret og tærer på kræfterne, og du føler dig irriteret og nedtrykt over ikke at kunne overkomme det samme, du plejer.

Gennem psykomotorisk behandling og undervisning får du en større forståelse for de signaler og fornemmelser kroppen giver dig. Med den viden vil du blive i stand til at værne om din egen sundhed, så du kan forebygge at stress, muskelsmerter eller psykisk ubehag opstår. Fokus på kropsbevidsthed giver dig også indblik i vaner og uvaner, så du kan forandre dem.

Psykomotorisk pædagogik har eksisteret i omkring 50 år. Den tager afsæt i et holistisk menneskesyn, der ser krop og psyke som en helhed. Psykomotoriske terapeuter har en 3½ årig professionsbachelor uddannelse der bl.a. indeholder anatomi, fysiologi, psykologi og pædagogik. Vi underviser i bl.a. kropsbevidsthed, kropssprog, ergonomi, styrketræning, afspænding, før- og efterfødsel, krop og psyke sammenhæng.

Kan psykomotorisk behandling være noget for dig, så læs mere på min kontakt side, eller ring og få en snak om dine problemstillinger.