Hvad mener klienterne om behandlingen - Krop og Helhed.dk

Hvad mener klienterne?

Mit navn er Rasmus. Jeg lider af angst og stress. Specielt angsten fyldte meget i mit liv – desværre! Jeg har købt mig fattig i alle mulige former for behandling, hvor intet af det rigtig har hjulpet mig langvarigt. En person fortalte mig, at jeg skulle prøve en psykomotorisk terapeut, hvilket jeg så besluttet at prøve. Jeg var i starten skeptisk omkring, om det nu hjalp, da det nok bare var endnu en behandlingsform, som kostede penge uden at hjælpe. Nu skulle jeg nok hælde penge i det sorte hul igen!

Jeg tog fejl. Endelig noget der hjalp. Jeg kunne efter 2-3 behandlinger mærke mere ro og kontrol af kroppen, hvilket jeg var vildt overrasket over. Havde jeg faktisk fundet noget der hjalp mod min angst og stress? I starten fik jeg det lidt mærkelig; efter en behandling kunne jeg mærke kroppen kæmpede imod, da den havde vænnet sig til den anden tilstand, den var blevet vant til. Det var et tegn på, at kroppen for alvor tog imod behandlingen, efter at Brian satte gang i tingene. I dag er jeg ikke over min angst, men har fået det bedre i hverdagen og mere kontrol – og ikke mindst mere overskud i hverdagen.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Brian og hans behandlingsteknikker. Så har du mange muskelspændinger, stress, og ikke mindst angst, så er det helt sikkert noget der hjælper.
Jeg går stadig ved Brian en gang om måneden, da jeg nyder at komme der. Og så føler jeg, at jeg får lavet et “servicetjek” af kroppen, så tingene ikke hober sig op igen.

Rasmus, januar 2012